Chocolate & Switzerland



Since the 17th century Switzerland produces great amounts of chocolate every year, as it is considered to be a place with international reputation for high quality.

It was after the Second World War, when Switzerland started outsourcing production and today it has many famous international brands.


How about consumption within Swiss people? They eat the most chocolate equating to 10 kilos of chocolate per person per year!




چونکہ سترہویں صدی میں سوئٹزرلینڈ ہر سال بڑی مقدار میں چاکلیٹ تیار کرتا ہے ، کیونکہ یہ اعلی مقام کے لئے بین الاقوامی شہرت کے حامل مقام سمجھا جاتا ہے۔


یہ دوسری جنگ عظیم کے بعد تھا ، جب سوئٹزرلینڈ نے آؤٹ سورسنگ کی پیداوار شروع کی تھی اور آج اس کے بہت سے مشہور بین الاقوامی برانڈز ہیں۔

کس طرح سوئس لوگوں میں کھپت کے بارے میں؟ وہ ہر سال 10 کلو چاکلیٹ کے برابر سب سے زیادہ چاکلیٹ کھاتے ہیں
!

Comments

Popular posts from this blog

The Hagia Sophia.....

Benefits of Exercise. . .ورزش کے فوائد

Eyes Blinking